Delissen Transport is een klein, snelgroeiend en  dynamisch bedrijf gevestigd in Nistelrode. Wij hebben kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en service hoog in het vaandel staan en werken met de scherpste prijzen. Onze grootste kracht is onze flexibiliteit. Wij kunnen voor u elk soort opdracht vervoeren van klein tot groot en wij zijn zeer flexibel inzetbaar en proberen altijd met u mee te denken om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en u de beste service te kunnen bieden!

Ons wagenpark is geschikt voor grotere en kleinere transporten binnen de Benelux, gekoeld en ongekoeld. Wij hebben 2 Bakwagens en 3 Sprinters en deze zijn allemaal voorzien van een HACCP goedgekeurde koelombouw, waarmee de temperatuur in onze wagens geheel naar uw wens afgesteld kan worden op uw producten voor geconditioneerd transport. Vrachten tot een gewicht van max. 3500 kg zijn geen enkel probleem, mits aangeleverd in stapelbare kisten of kratten.

Naast onze transportdiensten is het bij ons ook mogelijk om onze chauffeurs met een B, C of C1 rijbewijs in te huren, met of zonder wagen. Neem daarvoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee! Wat uw wensen ook zijn, Delissen Transport staat graag tot uw beschikking!!

Bekijk hier onze verschillende diensten.

Wij horen graag van u!

06 – 51851929

Werktijden

WERKDAGEN:  07:00 – 18:00
ZATERDAG:  07:00 – 17:00
SPOED:  24HR / 7

Foto's

Bekijk meer foto’s →