Delissen Transport is gespecialiseerd in het vervoeren van kwetsbare en/of verse producten die een geconditioneerd transport nodig hebben. Daarvoor zijn al onze wagens voorzien van een koelombouw waarmee de temperatuur van onze wagens geheel naar uw wens afgesteld kan worden op uw producten. Maar wij vervoeren eventueel ook uw ongekoelde transporten. Tarieven en eventuele toeslagen zijn per soort transport verschillend. Wilt u weten wat de mogelijkheden en prijzen bij ons voor uw goederen of producten zijn? Neem dan even contact met ons op!

Alle dienstverlening van Delissen Transport geschiedt volgens "de Algemene Voorwaarden van Transport en Logistiek Nederland"en wij hanteren daarbij ook de "Voorwaarden van Bureau de Wit" voor wat betreft het gekoelde vers transport om de voedselveiligheid te kunnen waarborgen. Daarnaast werken wij volgens "de Algemene Vervoerscondities 2002" voor het binnenlands transport en volgens het CMR voor internationaal transport.

Wij kennen de markt en de markt kent ons. Wij zorgen ervoor dat alle producten geheel conform uw wens geladen en gelost worden, zodat deze in goede staat op de plaats van bestemming komen. Wij vinden het belangrijk de klant te ontzorgen en zelf de controle te houden over het gehele traject. Daarom werken wij met onze wagens met een Track and Trace Systeem, waardoor wij een korte lijn kunnen garanderen tussen onze klanten en onze organisatie. Doordat wij te allen tijde onze wagens en chauffeurs kunnen volgen en bereiken, kunnen wij indien nodig direct actie ondernemen en weet u altijd waar uw goederen of producten zijn.  Dat is de kwaliteit en betrouwbaarheid waar Delissen Transport voor staat!

Uw product verdient altijd onze zorg en aandacht.  Daarom zorgen wij ervoor dat onze wagens altijd goed onderhouden worden en in perfecte conditie zijn. Ook zorgen wij altijd voor schone laadruimtes.

Chauffeurverhuur

Ineens een drukke tijd, en een tekort aan chauffeurs? Bij ons is het ook mogelijk om in overleg alleen chauffeurs in te huren voor uw logistieke diensten. Eventueel ook met een vrachtwagen rijbewijs. Neemt u hiervoor ook contact met ons op, mocht u hierin geïnteresseerd zijn.

Text_divider type="single"]

Heeft u een bijzondere vraag?

Wij denken graag met u mee, dus neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Vraag een offerte aan

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht